Sondaj de opinie

Stimați cetățeni ai Comunei Mogoșoaia

Comuna Mogoșoaia a elaborat un chestionar în vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Comunei Mogoșoaia pentru perioada 2014 – 2020.

CE ÎNSEAMNĂ CHESTIONARUL?

Obiectivele analizei acestui chestionar sunt identificarea problemelor locale și cunoașterea opțiunilor dumneavoastră pentru îmbunătățirea calității vieții din Comuna Mogoșoaia. Una dintre componente, de exemplu, este eficientizarea mobilității persoanelor și adoptarea unei strategii privind transportul în comun.

CUM VA FI APLICAT CHESTIONARUL?

Operatorii de sondare ai opiniei vor merge din ușă în ușă, vor pune întrebările și vor înregistra răspunsurile pe tabletă. Este un sistem special care va asigura anonimatul răspunsurilor. Operatorul va purta o legitimație vizată și ștampilată de primărie.
În interesul unei bune comunicări viitoare vă rugăm să răspundeți și la întrebările legate de datele de contact. Acestea vor putea fi folosite doar de către primărie în scopul informării dumneavoastră cu privire la inițiativele primăriei sau eventuale situații de urgență.

CÂND VA FI APLICAT CHESTIONARUL?

În perioada imediat următoare. Între lunile februarie şi iulie.

RUGĂMINTEA NOASTRĂ

Vă adresăm rugămintea de a răspunde deschis întrebărilor din chestionar, care durează aproximativ 15 minute. Răspunsurile dumneavoastră vor sta la baza elaborării Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Comunei Mogoșoaia.

Pentru alte eventuale informații legate de acest sondaj o puteți contacta la primărie pe doamna Adriana TUDOR sau la numărul de telefon 0213516692.
VĂ MULȚUMIM PENTRU PARTICIPARE!

Al dumneavoastră,
Paul Mihai Nicu PRECUP

Primar
Comuna Mogoșoaia

Tabel nominal operatori interviu Mogosoaia

Nr crt Nume CI Numar Nr legitimatie
1 Dumitru Ionut Alexandru IF 083207
2 Mocanu Andrei Daniel RX 561304
3 Creanga Costin Dumitru RT 975556
4 Iliescu Silviu Marius RX 378377
5 Peltechi Alexandru IF 384654

legitimatie_specimen

Actualizat la:
7 iulie 2017

Sari la conținut