P.U.Z. în vederea construirii unei baze sportive – BAZIN DE ÎNOT (DIDACTIC ȘI AGREMENT), TERENURI DE SPORT ȘI SERVICII ZONĂ AGREMENT

Comuna Mogoșoaia supune consultării publice:

PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal “ÎNTOCMIRE P.U.Z. ÎN VEDEREA CONSTRUIRII UNEI BAZE SPORTIVE – BAZIN DE ÎNOT (DIDACTIC ȘI AGREMENT), TERENURI DE SPORT ȘI SERVICII ZONĂ agrement”, amplasate în comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, Intrarea Agronomului, pe imobilul cu numărul cadastral 68144, beneficiar U.A.T. Mogoșoaia.

Inițiatorul proiectului de hotărâre – Primarul Comunei Mogoșoaia

Proiectul de hotărâre însoțit de anexele aferente au fost afișate pe website-ul instituției: https://primaria.mogosoaia.ro/ și la sediul Primăriei Comunei Mogoșoaia din șos. București-Târgoviște, nr. 138, județul Ilfov.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind Proiectul de Hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal “ ÎNTOCMIRE P.U.Z. ÎN VEDEREA CONSTRUIRII UNEI BAZE SPORTIVE – BAZIN DE ÎNOT (DIDACTIC ȘI AGREMENT), TERENURI DE SPORT ȘI SERVICII ZONĂ AGREMENT”, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, Intrarea Agronomului, pe imobilul cu numărul cadastral 68144, beneficiar U.A.T. Mogoșoaia, la biroul de registratură al Comunei Mogoșoaia sau în format electronic la adresa de e-mail: primaria@mogosoaia.ro

Pentru detalii vă rugăm să consultați documentele de mai jos:

PROIECT DE HOTĂRÂRE – privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal  –  “ÎNTOCMIRE P.U.Z. ÎN VEDEREA CONSTRUIRII UNEI BAZE SPORTIVE – BAZIN DE ÎNOT (DIDACTIC ȘI AGREMENT), TERENURI DE SPORT ȘI SERVICII ZONĂ AGREMENT”, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, Intrarea Agronomului, pe imobilul cu numărul cadastral 68144, beneficiar U.A.T. Mogoșoaia.

Proiectul de hotărâre cuprinde:

Actualizat la:
25 iunie 2024

Sari la conținut