Informare

Astăzi primarul Comunei Mogoșoaia, domnul Paul Precup, împreună cu funcționari din cadrul primăriei a fost pe strada Ariei, pentru a vedea ce se întâmplă  în  locația companiei SC Stoehr Mineral & Vegetal Oil SRL și care sunt efectele asupra mediului înconjurător pe care le produce agentul economic în urma activității sale.

În urma vizitei, primarul Paul Precup a dispus înștiințarea Gărzii de Mediu, a Agenției pentru Mediu, precum și a celor de la Apele Române cu privire la faptul că administrația locală consideră că este necesară sistarea activității agentului economic.

În condițiile în care agentul economic nu are autorizație de funcționare eliberată de primărie, în condițiile în care se vede cu ochiul liber că se deversează ulei în stradă și este afectat mediul înconjurător, Primarul Paul Precup consideră că autoritățile statului care au prerogativele legale necesare trebuie să acționeze și să dispună închiderea agentului economic.

Menționăm că Primăria Comunei Mogoșoaia a înterprins încă de anul trecut diligențe pe lângă Garda de Mediu, prin care s-a solicitat luarea de măsuri împotriva agentului economic. 

Din cauza faptului că primăria are competențe limitate în astfel de situații și nu poate efectua operațiunea de închidere a activității agentului economic este necesar ca instituțiile abilitate să acționeze!

Actualizat la:
10 iulie 2019

Sari la conținut