Începerea procedurii de consultare publică pentru aprobarea studiului de fezabilitate asfaltare strazi in Comuna Mogosoaia, judet ilfov, str. Agricultorilor

ANUNȚ din data de 13.12.2019

Comuna Mogoșoaia supune consultării publice:

PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea  studiului de fezabilitate “Asflatare străzi în comuna Mogoșoaia, jud. Ilfov, Str. Agricultorilor”

Inițiatorul proiectului de hotărâre-Primarul Comunei Mogoșoaia

Proiectul de hotărâre însoțit de anexele aferente au fost afișate pe website-ul instituției: https://primaria.mogosoaia.ro/  și la sediul Primăriei Comunei Mogoșoaia, din  șos. București-Târgoviște nr. 138.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea studiul de fezabilitate “Asflatare străzi în comuna Mogoșoaia, jud. Ilfov, Str. Agricultorilor” la registratura Primăriei Comunei Mogoșoaia sau în format electronic la adresa de e-mail: primaria@mogosoaia.ro  până la  data de 24.12.2019. 

Pentru detalii vă rugăm să consultați documentele atașate:

– proiectul de hotărâre pentru aprobarea studiul de fezabilitate “Asflatare străzi în comuna Mogoșoaia, jud. Ilfov, Str. Agricultorilor”;

– raport de specialitate;

– referat de aprobare.

PRIMARUL COMUNEI MOGOȘOAIA

Actualizat la:
16 decembrie 2019

Sari la conținut