Dezbateri publice suspendate

Stimați cetățeni,

Pe această cale vă anunțăm că suspendăm dezbaterile publice pe care le inițiasem în ultimele zile privind proiectele de dezvoltare ale comunei. Ca urmare a situației la nivel național, a gripei provocate de virusul Covid19, considerăm oportun ca în următoarele săptămâni să sistăm întâlnirile publice, pe care le aveam programate. Este o măsură preventivă, deoarece vrem să prevenim orice situație de risc.

Pe raza comunei nu se înregistrează nicio îmbolnăvire până la acest moment și sperăm ca situația să rămână așa.
Vă rugăm să abordați cu calm această stare de fapt și să urmăriți sursele oficiale de informare, privind informațiile despre situația epidemiologică. Vă rugăm să urmați sfaturile specialiștilor, să vă spălați cât mai des pe mâini, să încercați să nu duceți mâna la fața și să vă luați toate măsurile de igienă. Dezbaterile vor fi reluate în momentul în care vom ști că nu există nici cel mai mic risc.

De asemenea, vă informăm că sunt interzise adunările publice cu un număr mai mare sau egal de 1000 de persoane. Evenimentele cu un număr mai mic de 1000 de persoane trebuie avizate de autoritatea locală și de Direcția de Sănătate Publică. Noi facem apel către cei care ar dori să organizeze evenimente de acest gen, să le amâne până la o dată ulterioară.

Vom monitoriza cu atenție situația la nivelul comunei noastre!

Actualizat la:
11 martie 2020

Sari la conținut