ANUNŢ GHISEUL.RO

Ghiseul.ro

 

Persoanele fizice care doresc să îşi plătească impozitele online pot obţine datele de autentificare pe ghiseul.ro direct pe Internet, fără să mai fie nevoie să facă un drum până la instituţia publică de care aparţin.

Accesaţi sectiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro si parcurgeti etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”

Secţiunea “Autentificare” permite consultarea obligaţiilor de plată datorate instituţiior înrolate şi achitarea acestora prin plată online cu cardul (Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro). Sunt acceptate la plată cardurile emise de toate băncile din România. Instituţiile de credit pot impune limitări la plăţile prin Internet (suma maximă, număr de tranzacţii). Informaţii privind aceste limitări sunt disponibile numai la banca emitentă a cardului, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul ghiseul.ro.

La plata impozitelor şi taxelor prin ghiseul.ro nu se percepe comision. Ghişeul.ro este disponibil 7 zile din 7 şi 24 ore din 24, cu excepţia perioadelor de mentenanţă sau intervenţie tehnică asupra sistemului, care se vor anunţa pe site.

 

Avantajele plății cu cardul pe www.ghiseul.ro:

  • Siguranța asigurată de un site securizat la inalte standarde privind tranzacțiile cu cardul pe internet.
  • Comision zero pentru plățile efectuate online cu cardul.
  • Confort, rapiditate, posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde.
  • Posibilitatea plății impozitelor și taxelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a primăriei unității administrative teritoriale pe teritoriul căreia se situează proprietatea.

 

Comuna Mogoșoaia prin intemediul platformei Ghiseul.ro, vă așteaptă la singurul ghișeu unde nu este niciodată coadă.

 

 

Actualizat la:
8 august 2017

Sari la conținut