Anunț de interes public!

Puteți să consultați documentele tehnice ale cadastrului, atât la sediul nostru, cât și on-line! Începând cu data de 05.10.2020, pe o perioadă de 60 de zile, la Biroul Cadastru din Str. Agricultorilor Nr. 5 bis (fost Ariei nr. 30), comuna Mogoșoaia, puteți să consultați documentele tehnice ale cadastrului, la Biroul de Cadastru al Comunei Mogoșoaia, în condițiile respectării regulilor de distanțare fizică, conform programului:

– marți și joi între orele 9:30 – 15:30,
– miercuri între orele 12:00 – 19:00,
– vineri 9:00 – 13:00.

Masca este obligatorie! Venim în sprijinul dumneavoastră și vă putem trimite aceste documente, în format electronic, în măsura în care ne furnizați o adresă de email, completând formularele pe care le puteți găsi accesând link-urile de mai jos:

Formular Cadastru Persoane Fizice

Formular Cadastru Persoane Juridice

și pe care să le trimiteți la adresa de e-mail cadastrusistematic@mogosoaia.ro. Lucrarea de cadastru sistematic presupune măsurarea tuturor terenurilor și construcțiilor situate pe teritoriul comunei Mogoșoaia, costurile fiind suportate integral de Comuna Mogoșoaia. Măsurarea construcțiilor pe interior (releveu) nu face obiectul prezentei lucrări, cheltuielile aferente nefiind suportate de Comuna Mogoșoaia.

Vă mulțumim!

Actualizat la:
26 octombrie 2020

Sari la conținut