ANUNȚ DE IMPORTANȚĂ LOCALĂ REFERITOR LA STAREA DE URGENȚĂ

ATENȚIE FAMILIILOR AFLATE ÎN DIFICULTATE

Urmare Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență nr. 13/16.04.2020, precum și a Dispoziției Primarului Comunei Mogoșoaia nr. 183/06.04.2020, se dorește identificarea persoanelor  cu domiciliul sau reședința pe raza localității Mogoșoaia ce se află în stare de dificultate de subzistență, rezultată ca urmare a declarării stării de urgență la nivel național  din cauza pandemiei COVID-19.

Astfel, prin completarea Cererii-Declarație pe propria răspundere persoanele nevoiașe ce nu figurează deja în bazele de date ale Serviciului Asistență Socială, pot fi luate în evidență pentru a beneficia după finalizarea centralizarii situației, de un pachet de subzistență (ce include produse alimentare și/sau produse de primă necesitate).

Persoanele aflate în dificultate de subzistență vor scrie de mână sau vor completa Cererea-Declarația pe propria răspundere și împreună cu documentele doveditoare (copie/foto ale documentelor de identitate) o vor transmite, până la data de 21.04.2020, prin una din următoarele metode:

Pentru informații suplimentare și lămuriri legate de acest subiect, vă rugăm să sunați la nr de telefon : 0730.710.200

PERSOANELE CU VÂRSTA DE PESTE 65 DE ANI NU FAC OBIECTUL ACESTEI SITUAȚII, ELE FIIND AJUTATE SEPARAT, CU PRIORITATE!

Primar

Paul Mihai Nicu PRECUP

Actualizat la:
8 aprilie 2020

Sari la conținut