Dezbatere publică online cu privire la Proiectul de aprobare a bugetului general de venituri și cheltuieli pe anul 2021

În data de 20.04.2021 ora 12.00 va avea loc dezbaterea publică online pe platforma Zoom cu privire la Proiectul de aprobare a bugetului general de venituri și cheltuieli pe anul 2021. Va fi posibilă adresarea de întrebări de către cetățenii comunei Mogoșoaia care depun la registratura instituției sau la email primaria@mogosoaia.ro recomandări cu privire la proiectul de hotărâre până la data de 19.04.2021, ora 12.00.

Persoanele care au formulat sugestii și recomandări, sunt rugate ca în cuprinsul acestora să menționeze adresa de email pe care sa le fie transmis linkul în vederea conectării la ședința privind dezbaterea publică.

Cetățenii care au primit linkul pentru participare la ședința din data de 20.04.2021 vor putea lua cuvântul pentru o perioadă de 5 minute fiecare și vor adopta un limbaj adecvat și civilizat, în caz contrar aceștia vor fi eliminați din cadrul sesiunii.

Toți cetățenii care doresc să urmărească desfășurarea dezbaterii publice pot accesa linkul ce va fi publicat pe această pagină în data 20 aprilie 2021.

Documentele cu privire la Proiectul  de probarea a bugetului general de venituri si cheltuieli pe anul 2021 pot fi consultate mai jos.

ZOOM MEETING

Meeting ID: 873 4937 3908
Passcode: 235093

MINUTA DEZBATERII PUBLICE CU PRIVIRE LA PROIECTUL DE ACT NORMATIV PENTRU APROBAREA BUGETULUI DE VENITURI SI CHELTUIELI AL COMUNEI MOGOSOAIA PENTRU ANUL 2021

Comuna Mogosoaia a organizat in data de 20.04.2020 ora 12.00 o dezbatere publica online cu privire la Proiectul de act normativ pentru aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Comunei Mogosoaia pentru anul 2021.

A fost transmisa in termen o propunere (Radu Herinean)  in scris la adresa de email a Comunei Mogosoaia, si anume primaria@mogosoaia.ro cu valoare de recomandare privind proiectul anterior amintit. Domnul Radu Herinean au avut dreptul de a prelua cuvantul in cadrul dezbaterii publice ca urmare a depunerii propunerilor in scris, insa acesta nu a participat.

La dezbatarea publica au fost prezenti Primarul Comunei Mogosoaia Paul Mihai Nicu Precup  si Sef Serviciu Contabilitate Ionut Cernat.

Sedinta a inceput la ora stabilita printr-o scurta prezentare facuta de catre domnul Paul Mihai Nicu Precup asupra bugetului pe anul 2021, precum si prin aducerea unor lamuriri cu privire la desosebirea dintre recomandarile formulate si contestatiile intocmite in baza legii nr. 273/2006. Apoi a fost acordat si raspunsul la recomandarea transmisa de domnul Radu Herinean.

Raspunsul aferent recomandarii depuse in termenul prevazut in anuntul dezbaterii publice va fi publicat pe siteul institutiei prin grija persoanei responsabile.

RASPUNS DEZBATERE PUBLICA la Proiectul de hotărâre pentru aprobarea bugetului general de venituri şi cheltuieli pe anul 2021 al Comunei Mogoșoaia

Stimate doamne / Stimaţi domni,

Referitor la recomandarile propuse de dl. Radu Herinean, va aducem la cunostinta urmatoarele:

1. Text recomandare propusa:

Propunerea de a include in bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2021 sumele necesare asfaltarii str. Intrarea Muzelor.

Motivaţia recomandarilor

Avand in vederea aprobarea indicatorilor tehnico economici prin HCL nr. 16/30.01.2020.

Raspuns la punctul 1:

Documentatia tehnico economica a fost aprobata in Consiliul Local. Avem in vedere realizare acestui obiectiv cat mai repede, dar acest lucru se va putea realiza  in momentul in care incasarile bugetului local vor permite. La acel moment, vom aloca in bugetul local sumele necesare realizarii lucrarilor de asfaltare.

Propunere solutionare: Respingere recomandare

Actualizat la:
20 aprilie 2021

Sari la conținut